Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
18 милиона инвестират в 6 детски и учебни заведения
Източник: ПОТВ 13:19 / 09.08.2018
©

Малко над 18 милиона лева ще бъдат инвестирани в 6 детски и учебни заведения в Пловдив. Това става ясно от подписан от общината договор по ОП "Региони в растеж". 

През следващите 30 (!) месеца ще бъдат ремонтирани и с внедрени мерки за енергийна ефективност двете сгради на СУ "Любен Каравелов", ДГ "Снежанка", ДЯ "Детски смях" и ДГ "Перуника", а на ул. "Богомил" ще бъде изградена нова детска градина. 

Припомням, че през февруари т.г. общинските съветници одобриха отпускането на 2 милиона 110 хиляди лева от градския бюджет за съфинансиране на проект за образователната инфраструктура, изпълняван по Оперативната програма "Региони в растеж". Необходимостта от съфинансиране се наложи, тъй като актуаизираното проектно предложение за 18 милиона 106 хиляди лева надхвърля лимитната стойност. Реализирането на проекта ще има значителен принос за подобряване на условията за предоставяне на грижи в ранна детска възраст и е част от инвестиционната програма на Община Пловдив.

Общата сума на проекта е 18 106 266.94 лева, като от тази сума:

• 15 953 713.05 лева (петнадесет милиона деветстотин петдесет и три хиляди седемстотин и тринадесет лева и пет стотинки) е БФП (безвъзмездна финансова помощ);

• 2 152 553.89 лева (два милиона сто петдесет и два лева петстотин петдесет и три лева и осемдесет и девет стотинки) е собствен принос.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: