Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Зоопаркът може да е готов до началото на лятото
Източник: ПОТВ 14:51 / 12.04.2018
©
В специализирания съд в София след 10 дни ще се гледа делото срещу кмета Иван Тотев, заместника му Димитър Кацарски и районният кмет на "Западен" Димитър Колев за ощетяване на общинския бюджет с 1 милион лв. при изграждането на зоопарка.

Пловдив може да има зоологическа градина до лятото, ако Върховният административен съд се произнесе в полза на общината. ВАС е обявил че ще излезе с решение по жалба на неправителствена организация, която оспорва становището на РИОСВ до Община Пловдив,  че за промяната на плана за територията в парк "Отдих и култура" не е необходима оценката за въздействието върху околната среда /ОВОС/. 

---

ИВАН ТОТЕВ, кмет на Пловдив: Спечелихме делото на предходната инстанция и след заседанието на ВАС очакваме решение. Ако е в наша полза, за 20 дни зоологическата градина ще бъде завършена. 

Видео гледайте в емисиите новини на ПОТВ.

На днешната сесия на ОбС - Пловдив общинските съветници Пепа Деведжиева и Дани Каназирева повдигнаха въпроса за инфраструктурните проекти, свързани с инициативата "Пловдив 2019". Кметът Иван Тотев отговори пространно пред медиите на импровизиран брифинг в кулоарите на общинския съвет. Тази вечер ще излъчим репортажен запис от изявлението на кмета Тотев. 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (51) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (55) 14%
Борислав Инчев (19) 5%
Дани Каназирева (75) 19%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (16) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (38) 10%
Никой не може да го пребори (79) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: