Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СЛАВЧО АТАНАСОВ ПИТА ЦАЦАРОВ ЗА ПРОВЕРКАТА НА КОЛОДРУМА
Източник: ПОТВ 16:30 / 12.03.2018
©

Народният представител Славчо Атанасов и колегата му Борис Ячев ще внесат питане до главния прокурор Сотир Цацаров до къде е стигнало разследването по доклада на Агенцията за държавна финансова инспекция за "Колодрума". Повече от 1 година сигналът на депутата Борис Ячев "отлежава" в главна прокуратура и няма никакво становище оттам.
Сигналът за констатираните от АДФИ 22 нарушения при изграждането на спортната зала е внесен в главна прокуратура на 7 февруари 2017-а. Договорите за дейностите са сключвани от ограничен кръг от фирми, а щетите за пловдивските данъкоплатци са за близо 10 милиона лева.

АТАНАС ПЕТРОВ, юрист: Основният договор за 24 млн. без ДДС, но в последствие са сключени допълнителни договори. Особеното е, че не са били налице непредвидени обстоятелства.

Славчо Атанасов направи паралел с Перник, където за установени нарушения от 1.2 млн. лв. само 10 дни след старта на разследването са арестувани двама бивши кметове.

СЛАВЧО АТАНАСОВ, народен представител НФСБ: Утре внасяме до Цацаров питане "Какво става с проверката на "Колодрума"". Тази зала излезе златна на пловдивчани. В "Арена Армеец" една седалка струва на данъкоплатците 6500 лева, а в Пловдив – 9500 лв. Надяваме се прокуратурата да отговори има ли нарушения, а ако няма – да се аргументира.

Ако няма отговор от прокуратурата, тогава ще бъде серизан и новият антикорупционен орган, който бе структуриран миналата седмица. Общинският съветник Слави Георгиев каза, че не съществува отчет за нито едно общинско предприятие.

 СЛАВИ ГЕОРГИЕВ, общински съветник: "Колодрума" не може да покрие дори ежедневните си разходи със събитията, които се провеждат там.

Патриотите припомниха, че наскоро спортният министър Красен Кралев е обяснил лишаването на Пловдив от волейболното първенство догодина с аргумента, че залата не отговаря на изискванията за такъв форум.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (51) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (55) 14%
Борислав Инчев (19) 5%
Дани Каназирева (75) 19%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (16) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (38) 10%
Никой не може да го пребори (79) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: