Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
26 ВЪПРОСА СЕДМИЦА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ПЛЪХА
Източник: ПОТВ 13:16 / 10.03.2018
©

26 ВЪПРОСА СЕДМИЦА СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ В ЗАЩИТА НА ДОКТОРА?
1. Първата информация беше за труп, наръган с нож. И че има записи на камери. Кой пусна тази новина и кой "забрави"за камерите?
2. Прокуратурата обяви, че д-р Димитров е искал да се изтрият записите на две камери. Какво има записано на тези камери, след като убийството е станало на двора?
3. Кой пусна версията, която изкара хората на улицата? Версията, че в дома на д-р Димитров са влезли двама души, единият с нож, другият с пистолет, домакинът е избил оръжието и се е "самотбранил, защитавайки жена си и невинните дечица, които са спели в другата стая.
4. Съпругата на д-р Димитров заяви, че "нищо не е чула"от съседната стая, а след това се оказа, че тя изобщо не е била в апартамента. Това означава ли лъжесвидетелство и ще бъде ли привлечена към отговорност?
5. Според прокуратурата д-р Димитров три пъти променя показанията си в частта, с какво е бил нападнат и ранен – което го поставя в режим на самоотбрана. Използван ли е ножът, намарен в джоба на крадеца? Или раната е от ножа, който прокуратурата е намерила "почистен" в чекмеджето на Доктора? Това означава ли, че има умишлено самонаравяне с цел да се въведе следствието в заблуждение?.
6. Кои са хората, които изграждат лъжливата версия и я разпространяват по всички възможни начини? "Анонимните източници", на които се позоваха много медии, манипулирайки обществото, съществуват ли наистина? Има ли наистина хора вътре в системата, които са участвали в дезинформацията?
7. Кои са медиите които охотно? приеха лъжливата версия и способстваха за организирането на протест – въпреки смущаващи несъответствия? За непрофесионализъм ли става дума, за пари или за зависимости?
8. Има ли хора, които вече изучават поведението на масите на този "протест"и ще приложат някой ден наученото ?
9. Какво става с помагача на д-р Димитров, изхвърлил пистолета и прикрил други доказателства? Ще бъде ли съден за помагачество и укривателство? Каква е биографията на този приятел?
10. Как е придобит пистолетът на д-р Димитров?
11. Имал ли е връзки д-р Димитров с хора от бивши силови структури, които очевидно участват на негова страна?
12. Как се връзва с Хипократовата клетва, че по едно и също време човек умира от кръвозагуба, а Доктор бърше следите от кръв? Това не смущава ли Българският лекарски съюз, който твърдо стои зад своя колега?
13. Какво вярно има в слуховете, че д-р Димитров има отношение към нерегламентирани медицински дейности?
14. Има ли прецеденти обвинен в укриване на доказателства да бъде освободен скоропостижно от ареста – под натиска на протестите явно?
15. Можеше ли още през празничните дни достатъчно авторитетно лице да излезе пред хората и да ги успокои? Ако трябва да намекне, че може да са подведени.
16.Политиците, които "яхнаха" протеста, нямат ли намерение да се извинят?
17. Журналистите, които охотно работеха и работят, експлоатирайки етническото напрежение, смятат ли, че това е полезно за България?
18. Колко ни струват протестите – като заплащане на труда на полицията в празничен ден? Колко са разходите на столичните журналисти, долетели от София да ни покажат "национално събитие номер 1"
19. Какво ще стане с "мишките" – както родолюбиви българи наричат сирачетата на "Плъха"? Имат ли нужда не само от социална, но и от психологическа помощ? Как ще израснат – като лоялни граждани или като отмъстители?
19. Защо в социалните мрежи се изля изключителна омраза към вдовицата – в някаква степен направлявана и от медиите? С какво жената е виновна? Имаше ли поне един случай на демонстрирано елементарно състрадание? Или съществува страх да се опонира на властващите настроения? Не говори ли това за недействаща демокрация?
20. Къде бяха НПО-тата, които обичат да работят по проекти за етническата толерантност? Или този случай не беше финансиран по проект?
21. След поредните демонстративни прояви на етническа омраза имаме ли право да бъдем Европейска столица на културата под девиза "Заедно"и да повтаряме, че сме град на етническата толерантност?
22. Колко пловдивчани са учили "управление на риска"и "управление на кризисни ситуации" и какво от това? Ще се сети ли някой, че трябва да има планове за управление на кризисни ситуации, когато утре ще се случи нещо подобно? Ами ако тогава имаме 7 почивни дни и държавата отново запразни?
23. Защо бе забравен случаят с удушеното от майка си дете преди 20-ина години и един подобен протест едва не свали правителството на Костов?
24. Ако сега сред протестиращите имаше антиправителствени настроения, кой ги направляваше? Или става дума за осезаемо чувство за липса на справедливост, което не се знае накъде ще избие?
25. Кой ще се замисли за ролята на "феновете"при създаване на кризисни ситуации? Направлява ли ги някой?
25. Колко от искащите промяна на чл.12 от НК и даже на Конституцията, бяха чели съответните текстове? Има ли българинът елементарна правна култура?
26. Дали вече не е готов сценарият за "спонтанни" протести пред съдебната зала – когато рано или късно ще започне делото…
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров (51) 13%
Районен кмет от ГЕРБ (17) 4%
Славчо Атанасов (55) 14%
Борислав Инчев (19) 5%
Дани Каназирева (75) 19%
Йордан Иванов (19) 5%
Друг десен кандидат (16) 4%
Кандидат на БСП (16) 4%
Само обединен опозиционен кандидат (38) 10%
Никой не може да го пребори (79) 21%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: