Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Уволниха шефката на бившето ОП "Туризъм"
Източник: ПОТВ 09:07 / 31.01.2018
© ПОТВ

Управителката на бившето общинско предприятие "Туризъм" Виделина Гандева е била уволнена. За неприятната новина съобщи самата Гандева в личния си профил в социалните мрежи. Освобождаването от работа става две седмици след като бившият зам.-кмет на "Тракия" Йордан Илиев бе назначен за директор на Общински институт "Старинен Пловдив". Припомняме, че с решение на ОбС - Пловдив, по предложение на кмета Иван Тотев, ОП "Туризъм" не съществува като самостоятелно звено, а се вля в ОИ "Старинен Пловдив". По този начин институтът кандидатства и получи лиценз за туроператор.

Ето пълния текст на поста на Виделина Гандева:

Здравейте, скъпи колеги, които с времето станахте и мои приятели! Вчера в нашия град се случи поредната нелепица и бях освободена от работа по нареждане от т.н. "висше" ръководство, което въпреки, че се сменя много често си остава все същия Жалък Роб на Тези, които често не знаят Какво Вършат ! На тези от Вас, с които сложихме основите на туризма в града, преди повече от 10 години, казвам "браво за постигнатото". Сега върху него градят и него разграждат...На тези мили деца, които станаха част от екипа ни и му вдъхнаха свежест, се надявам да съм била полезна и да съм обогатила и усилила Вашата вяра в истинския Туризъм, не този на Административната тежест, а този в полза на Негово ВЕЛИЧЕСТВО Туриста!Благодаря Ви за ентусиазма, с който реализирахме толкова хубави идеи Заедно! Бъдете все така прекрасни хора и следвайте желанията на ума и сърцата си без страх, защото Ние вече сме се доказали! Аз си оставам все същият неподправен оптимист и приятел на една ръка разстояние! Бъдете!И пазете ТИЦА!
Ако не харесате поста ми, зная, че Страхът е Велика Сила, борете се срещу нея!
А на останалите приятели във Фейса - Тук Съм!
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: