Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Над 200 артисти идват за театралния фестивал "Сцена на кръстопът"
Източник: ПОТВ 12:24 / 08.09.2017
© ПОТВ

Над 200 артисти от театрални трупи от 4 държави ще участват в емблематичния за Пловдив фестивал "Сцена на кръстопът". Форумът започва на 10 септември и ще продължи до 23 септември.
---

Театралният фестивал "Сцена на кръстопът" се провежда за 21-ви път. И тази година в Града под тепетата ще бъдат представени най-интересните и най-гледаните спектакли. Откриването по традиция е с представлението "Руски мармалад" на пловдивския Драматичен театър. 

БОГДАНА КОСТУРКОВА, драматург: Лицето на 21-вия фестивал е любовта в многообразните й варианти.

Почитателите на Мелпомена ще имат възможност да гледат специализираната в Шекспирови пиеси английска мъжка трупа, академичния младежки театър "Лес Курбас" от побратимения на Пловдив украински град Лвов и държавния театър от Измир, Турция. 

КРЪСТЮ КРЪСТЕВ, директор на Драматичен театър Пловдив: Любовта е квинтистенцията на човешкия живот. Във фестивала ще участват топ представления, които ще окажат влияние върху целия театър. Това е най-големият театрален празник и форум на България.

В съпътстващата програма ще има три важни събития: представяне на нова енциклопедия за Пловдив, филм на Боян Папазов за режисьора Юлия Огнянова и отбелязване 80-тата годишнина на писателя драматург Константин Илиев. Зад фестивала застават 6 проспериращи пловдивски фирми, като генерален спонсор е козметичната компания "Роза импекс".

ДИМИТЪР МАЛАШИНОВ, финансов директор на "Сцена на кръстопът": Фестивалът разполага със 150 000 лева бюджет: 50 000 от Министерство на културата, 40 000 от общината, останалите са от спонсори и продажба на билети.

Билетите за представленията са по 15, 10, 8 и 5 лева и са пуснати в продажба още от 1 септемвриКоментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: