Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ДАНС разследва обществените поръчки на "Запрянови 03" в Асеновград
Източник: ПОТВ 12:55 / 19.05.2017
© архив

Община Асеновград също попадна на мушката на разследващите органи. Обект на подозрения през последните години станаха общините Перущица, Брезово, Куклен, Стамболийски и Пловдив. Някои кметове бяха отстранени и върнати на работа, други се разследват, но продължават да заемат постовете си.

Случаят в Асеновград е по подозрения за нередности с обществените поръчки, изпълняват в града. Вече са били разпитани председателят на местния общински съвет Светлозар Шуманов, кметът д-р Емил Караиванов и главният архитект на града Константин Атанасов. Била е иззета документация, твърди БЛИЦ.

Според неофициална информация на ПОТВ, агентите на ДАНС разследват поръчките възложени на местната строителна фирма "Запрянови 03". 

Същата компания бе ангажирана като подизпълнител в няколко големи инфраструктурни проекта в Пловдив - спортната зала Колодрума, Цар-Симеоновата градина, зоопарка. За последния обект разследването стигна до кмета Иван Тотев, който бе обвинен за нанасяне на щета за градската хазна в размер на 1 млн. лв. и за малко да бъде отстранен от поста. Тотев има наложена парична гаранция от 10 000 лв. Обвиняем по това разследване е и зам.-кметът Димитър Кацарски.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: