Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 14 ноември 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Европейският съд спря събарянето на незаконните ромски къщи в Арман махала
Източник: ПОТВ 09:48 / 26.04.2017
©

Европейският съд по правата на човека в Страсбург изиска от българското правителство спиране на планираното за днес от община Пловдив, събаряне на къщи в квартал Арман махала. Това съобщиха от комитет “Право на жилище - район Северен Пловдив“.

Според европейските магистрати спирането на бутането трябва да бъде до осигуряване от правителството на подходящи жилища за децата, болните, старите хора и бременните жени, които остават без подслон. В съда е заведено дело Юсеинова и други срещу  България. Жалбоподателите се представляват от адвокат Маргарита Илиева от Български Хелзинкски комитет. 

Припомняме, че има издадени и влезли в сила 26 заповеди за премахване на незаконни постройки. Те са подписани от кмета на район "Северен" Ральо Ралев.  11  от обектите, които се намират между Арман махала и моста на Карловско шосе вече са съборени.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: