Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕРГОВ: ИНВЕСТИРАХ 18 МИЛИОНА В ТЕЛЕВИЗИЯТА, НО НЕ МОГА ПОВЕЧЕ
Източник: ПОТВ 18:29 / 11.01.2014
©

"Не мога повече" - така отговори Георги Гергов на въпроса на Сашо Диков защо е затворил телевизия НБТ. Досега бил инвестирал 18 милиона лева и се надява да я продаде. В момента вървели преговори.

За Панаира каза само, че приходите са намалели 8 пъти в сравнение с годините отпреди кризата. Въпреки това Гергов категорично отрече да е във фалит. Преди Нова година държавата се е разплатила по план с него, до края на януари очаква още един транш.

Пловдивския лидер на социалистите категорично отказваше в интервюто да вземе страна в очертаващото се противопоставяне на Първанов и Станишев. Той само призна, че е притеснен от случващото се в партията. Не се ангажира с никаква критика и към Бойко Борисов, даже ясно каза, че по времето на ГЕРБ негови бизнеспроекти са се движили по-успешно, отколото при управлението на БСП. Това бе и единственият му намек, че при управлението на БСП понася и удари.

Сащо Диков се опита да изкопчи някаква новина, задавайки въпроси, свързани с отношението към Волен Сидеров, договорите за Южен Поток, вътрешнопартийните скандали в БСП и руското гражданство на своя гост, но Гергов ловко избягваше неудобните въпроси, накрая похвали Диков и получи приятелско ръкостискане.

 
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: