Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2023 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 24 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Строят 9-етажен хотел в "Кършияка"
Източник: ПОТВ 13:25 / 07.01.2014
© Google Street View

Нов 9-етажен хотел ще се издига след година на кръстовището на бул. "Дунав" и ул. "Васил Левски" в кв. "Кършияка". Той ще е част от веригата на един от най-големите хотелски оператори - InterContinental Hotels Group (IHG®). Хотелът ще се казва "Holiday Inn - Международен панаир Пловдив" и договорът за изграждането му вече е подписан.

"Holiday Inn - Международен панаир Пловдив" ще работи по договор за франчайз с пловдивската фирма "Петров Комерс" ЕООД. "В момента подготвяме строителните книжа и предстои да се обяви конкурс за избор на изпълнител", коментира за Пловдивската телевизия бизнесменът Ангел Петров.

Предвижда се съществуващата офис сграда да бъде преустроена в хотел с 68 стаи, с три конферентни зали, ресторант, лоби бар, фитнес, сауна, фризьорски салон. Разгърнатата застроена площ е 5000 кв.м.

"Залагаме на формулата: много удобства, съчетани с приятно открито лоби и добро обслужване в град с богата история и култура", допълни Ангел Петров.

"Петров комерс" ЕООД е позната като фирма, която се занимава с търговия и дистрибуция на пакетирани хранителни стоки. Дружеството се преориентира към хотелиерския бизнес - от няк

Строят 9-етажен хотел в "Кършияка"
олко години управлява хотел "Диамант"в Слънчев бряг. Явно няма притеснения от отчетения 40-процентов спад в туристопотока за 2013 г. и падането до нивата от 2008 г. По данни на местната статистическа служба, през последната година в Пловдив е изградена над 10% нова хотелска база.

Въпреки името на новия хотел "Holiday Inn - Международен панаир Пловдив", Ангел Петров е категоричен, че мажоритарният собственик на "Международен панаир Пловдив" АД Георги Гергов няма нищо общо с инвестицията. За подобна хипотеза отрекоха в официално съобщение до медиите и от пресцентъра на Пловдивския панаир.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: