Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Управителят на "Венера Козметикс" дава съвети как да се предпазим от фалшиви парфюми - 2 част
Източник: ПОТВ 13:20 / 21.06.2013
©

(Първата част от интервюто - четете ТУК)

Венера Козметикс ООД е утвърден и водещ дистрибутор на световноизвестна маркова парфюмерия и козметика и е една от най- успешно развиващите са фирми в този бранш на българския пазар.

С 20 годишен опит в областта, фирмата работи с хиляди доволни клиенти в цяла България и Европа, като се стреми да предостави висококачествено и професионално обслужване на добри цени.

За по-голямо улеснение и удобство на клиенти те си от две години Венера Козметикс е открила и онлайн магазин - fragrances.bg. Fragrances.bg е модерен и иновативен онлайн магазин за продажба на маркова парфюмерия. В сайта се предлага богата гама от артикули на най-известните дизайнерски къщи в света. Всички продукти публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество, произход и опаковка. Целта е да се предостави най-доброто и професионално обслужване на най-ниските цени на пазара. Fragrances.bg e официален сайт на Венера Козметикс ООД.

Управителят на Венера Козметикс - Петър Дяксов - след като завършва бакалавърска и магистърска степен по международен бизнес в престижни английски университети, се завръща в България, за да приложи знанията и опита си в Пловдивската фирма.

Г-н П. Дяксов в поредица статии ще обясни за развитието на онлайн търгови
©
ята в България и за това как да се предпазим от така нашумелите и безброй сайтове за парфюми "ментета" и как да разпознаваме един търговец дали продава оригинални парфюми или фалшификати.

Защо цените в интернет са по-ниски от цените по магазините?

Отговорът на този въпрос може да бъде обяснен изцяло с икономически перспективи. Сайтовете не плащат наем на търговска площ, заплати за обслужващ персонал, електричество, вода и отопление. Не трябва да осигуряват мостри на продукти, витрини или добре изглеждащ магазин. Също така, конкуренцията в интернет е доста по-голяма, понеже сайтовете се съревновават. Не само с търговци от града, в който са разположени, но и с конкуренти в цяла България. Следователно, в интернет цените могат да бъдат значително по-ниски, отколкото тези в магазините. Това не трябва да бъде изненада за никого, понеже почти всички големи фирми вече предлагат и онлайн пазаруване, което в много случаи е както по-изгодно за клиента, така и по-доходоносно за самата фирма.

Съвет: Не се страхувайте да поръчвате през интернет. Това би могло да ви спести много време и пари. За жалост, онлайн пазаруването не може да измести изцяло нуждата от магазини, където можете да пробвате даден продукт или да получите профе
©
сионално мнение и съвет.


Защо парфюмите най-често са обект на имитации и репликиране?

Основно марковите парфюми и дрехи са обект на имитации, поради високата им цена и голямата възвращаемост, която тези продукти носят. Парфюмите имат голям срок на годност, не са много обемни или тежки. Това ги прави лесни за дистрибуция и търговия. Друг фактор е, че много от имитациите се произвеждат в Турция, която е в непосредствена близост с България. Това прави пазара ни много атрактивен за предлагане на "ментета". Обикновено "ментетата" могат да бъдат закупени между 4 и 10 лева на едро и възвръщаемостта им е двойна или тройна.

Съвет: На пазара се предлагат също така и доста евтини, маркови и качествени парфюми, които можете да намерите на цени между 20 до 40 лева (колкото да си купите имитация на известна марка парфюм). Такива са например Benetton, Elizabeth Arden, Just Cavalli, Iceberg и Diesel.

В България интернет пазаруването ще се развива все повече и повече, като тенденцията е добрите онлайн магазини да се отсеят от останалите. Много повече хора ще се насочват към онлайн пазаруването, като лесен, бърз и евтин начин за купуване на продукти. Много хора пазаруват от чуждестранни сайтове, с цел да намалят риска от фалшификати, но въпреки това, цените в българските сайтове са по-ниски и обслужването е по-бързо.

Като цяло смятам, че българинът е един ерудиран, образован и внимателен купувач, който сам може да прецени и отсее качественото от некачественото.
Надявам се статията ми да помогне на много купувачи да се предпазят от нелицензирани и неетични продавачи и да вземат най-правилното решение при покупка на маркови парфюми.
(край)

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: