Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2023 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 24 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Петиция против връщането на цигарения дим в заведенията набира скорост
Източник: ПОТВ 18:49 / 28.05.2013
©
снимка: cross

Петиция против връщането на цигарения дим в заведенията се разпространява с мълниеносна скорост в интернет. Тя стартира часове след като от невстъпилия все още в длъжност кабинет "Орешарски" дадоха знак, че обмислят да върнат стария режим с отделни помещения за пушачи и непушачи в заведенията. 

До момента петицията е подписана от над 30 000 души от цялата страна. Тя е адресирана до президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание, омбудсмана на Република България, медиите и цялата общественост.

В обръщението до представителите на институциите се казва: "Уважаеми дами и господа, тук ще видите колко от вашите бъдещи избиратели, НЕ ЖЕЛАЯТ връщане на тютюнопушенето в заведенията. Моля не позволявайте тази грешка и не отстъпвайте от дадената дума!" След това се призовават всички граждани, които искат заведения без цигарен дим, да подкрепят петицията. 

"Нека не оставяме за пореден път интересите на няколко човека с власт и пари над тези на стотици хиляди българи!", се казва в заключение.

Темата да остане или да се вдигне пълната забрана за пушене в заведенията на закрито е провокирала интернет потребителите и близо 1600 души са се изказали в полза на едната или другата теза.

Припомняме, че забраната за пушене в заведенията на закрито влезе в сила от 1 юни 2012 г. Според ресторантьорите, това е довело до масови фалити и затваряне на заведения. В Пловдив и София бяха организирани и няколко протеста с призиви за отмяна на рестрикцията.
Коментари [1] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: