Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови предизборни...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Стартира кампания за набиране на средства за Детска клиника на УМБАЛ "Свети Георги"
Източник: ПОТВ 11:51 / 18.05.2011
©

  

Старта на благотворителна акция за набиране на средства за Клиниката по детски и генетични изследвания на УМБАЛ "Свети Георги" ще представят утре, 19 май, от 10:00 ч. дарителите от Сдружение "КЛУБ МИЛОСЪРДИЕ,  СЪПРИЧАСТНОСТ, НАПРЕДЪК". Това съобщиха от лечебното заведение.

  

Акцията "ЖЪЛТИ СТОТИНКИ - ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА" се провежда за четвърта поредна година и идеята и е да научи малките деца на съпричастност с проблемите на техните връстници, обясниха от сдружението. До края на годината те събират до края на годината монети от учениците от основните училища в Пловдив.

  

Със средствата ще бъдат закупени инфузомати - апарати за венозни вливания на разтвори и медикаменти, обясниха от клиниката. Високоспециализираните технически средства се използват за прецизно прилагане на животоспасяващи лекарства и позволяват да се следи приложението на няколко медикамента едновременно.

  

Благодарение на тези съвременни медицински апарати, децата и младежите, които денонощно постъпват в Клиниката по детски и генетични заболявания ще могат да се възползват от изключително прецизната и лесна за мониториране и контрол апаратура, обясниха от Университетска болница "Свети Георги".
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа (7) 6%
Догодина (7) 6%
В края на мандата (6) 5%
На куково лято (92) 82%
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: