Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2023 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 24 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Община Пловдив и АПИ привличат над 60 млн. лв. за подобряване на транспортната свързаност в региона
Източник: ПОТВ 15:31 / 22.02.2024

Община Пловдив получи одобрение на първи етап от оценката за проект на стойност 60 667 323, 42 лв. за Интегрирана териториална инвестиция “Подобряване на транспортната свързаност и достъпа до здравни услуги на територията на Южен централен регион за планиране от ниво 2", по Програма “Развитие на регионите" 2021-2027, с водещ партньор Агенция пътна инфраструктура.

Концепцията е изготвена съвместно с отдел “Бизнес развитие и европейски политики" към Община Пловдив и ще се реализира от АПИ, общините Пловдив и Марица, и МБАЛ "Свети Пантелеймон-Пловдив" ЕООД.

Проектът предвижда изпълнението на мерки и дейности за подобряване състоянието на транспортната мрежа в региона като се осигури достъп на населението до работа, образование други услуги с публичен характер. Това ще се осъществи чрез модернизация и реконструкция на част от съществуващия път IlI-805.

Включени са и целенасочени мерки за превенция и профилактика на заболявания във всички села на територията на Община Марица. Те ще се осъществяват посредством мобилни здравни екипи на МБАЛ "Свети Пантелеймон - Пловдив" ЕООД, за които ще се осигурят необходимите за целта медицински бусове и съвременна апаратура и оборудване.

Целевата група на проекта обхваща жителите на гр. Пловдив и прилежащите общини Марица и Родопи, както и ползвателите на републиканската мрежа АМ Тракия - Пловдив - Смолян.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: