Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2023 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 24 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
АГРА 2023 – ПО-ГОЛЯМА ОТ МИНАЛОГОДИШНАТА
Източник: ПОТВ 15:39 / 20.01.2023

Най-голямото икономическо събитие за агробизнес в Югоизточна Европа АГРА 2023 ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив. По данни към момента близо 600 компании от 25 държави ще представят своите разработки, продукти и услуги на престижното международно изложение. Наетите изложбени площи са с 25% повече от миналогодишната изложба, което прави форума един от най-мащабните за последните пет години. Тече усилена подготовка по прецизната организация и успешното му провеждане, съобщават от мениджмънта на изложбения център. Това е 31-вото издание на международната аграрна изложба и обхваща всички сектори на земеделието: наука, практика, технологии, техника, продукти, иновации и услуги в земеделието и животновъдството.

АГРА 2023 се провежда отново под егидата на Министерството на земеделието и с подкрепата на Селскостопанска академия. За втори път партньор на Международен панаир Пловдив в изложението е АГРОТЕХ - Асоциацията на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България.

Един от основните акценти на АГРА 2023 ще бъде прецизното земеделие, което се фокусира върху съвременните земеделски технологии и техните предимства за производителите. Посетителите на изложбата ще се запознаят с актуалните тенденции в сектора, свързани с автоматизацията и дигитализацията.

Развитието на АГРА като изложение за иновации в областта на агробизнеса определя възходящия тренд на изложбата и нейните мащаби. Конкурсът за иновации е неизменна част от богатата съпътстваща програмата и традиционно привлича широк обществен, професионален и медиен интерес. Комисия от видни експерти и учени отново ще разгледа и оцени технологичните новости и изделия, а най-авангардните от тях ще бъдат отличени с престижните награди на конкурса.

От 21 до 25 февруари Международен панаир Пловдив събира на АГРА 2023 всички браншове в земеделието: растениевъдство, машини и инвентар за него; сортови семена, посадъчен материал и препарати за растителна защита; животновъдство - оборудване, инсталации, съоръжения, ветеринарна медицина; сортировъчна и опаковъчна техника, съпътстващи застрахователни и финансови дейности.

Успоредно с АГРА 2023 в Международен панаир Пловдив се провеждат и престижните изложби ВИНАРИЯ и ФУДТЕХ, които също привличат значителен брой посетители. Изложителите на мегафорума имат възможност да се представят пред многохилядна аудитория. Миналата година интерес към него са проявили близо 42 000 посетители.

 

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: