Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
По разпореждане на апелативния прокурор на гр. Пловдив Тодор Деянов се създават съвместни екипи от прокурори, полицаи, служители на ДАНС и ГДБОП за противодействие на престъпността в региона
Източник: ПОТВ 08:23 / 24.11.2022

По разпореждане на апелативния прокурор на гр. Пловдив Тодор Деянов се създават съвместни екипи на територията на апелативната зона от прокурори, полицаи, служители на ГДБОП и ДАНС за противодействие на организираните престъпни групи, разпространението на наркотични вещества, мигрантския натиск, телефонните измами, битовата престъпност и корупция по високите етажи на властта.

Това стана ясно днес, 23 ноември 2022 г., на регионално съвещание в Апелативна прокуратура – Пловдив. В него взеха участие административните ръководители на окръжните и районните прокуратури в апелативната зона - Пловдив, Стара Загора, Хасково, Пазарджик, Кърджали и Смолян, ръководителите на Окръжните следствени отдели, на териториалните дирекции на ДАНС, директорите на Областни дирекции на МВР в областните градове, ръководителят на отдел "Център Южен“ при ГДБОП и началници на сектори в отдела.

Съвместните екипи се създават след обсъждане от участниците в съвещанието, а тяхната задача ще бъде да анализират, оценяват и осъществяват постоянен мониторинг на наличните данни на посочените по горе шест групи престъпления, както и да провеждат съответните действия, съгласно функционалната компетентност на всяка от институциите.

По разпореждане на апелативния прокурор Тодор Деянов ще се провеждат ежемесечни съвещания на местно ниво между административните ръководители на окръжните и районните прокуратури, директорите на Областните дирекции на МВР, ръководителите на териториалните дирекции на ДАНС и секторите на ГДБОП за обсъждане на резултатите.

На срещата бяха обсъдени и мерките, които прокуратурата предприема за противодействие на престъпността в регионите, съобразно спецификата й.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: