Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2023 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 24 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ЮЛИЯ ВИНОГРАДОВА: БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПОИСКА ОТ РУСКОТО ДА ОСВОБОДИ ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ЗМИЙСКИЯ ОСТРОВ!
Източник: ПОТВ 14:59 / 22.11.2022

Гледайте във ВИДИМО НЕВИДИМО тази вечер от 19 15

В предаването Видимо и невидимо: Бесарабски фронт днес ще видите интервю с Юлия Виноградова, майка на един от пленените защитници на Змийския остров. Вече 265 дни островът е символ на украинската съпротива, а сред пленените има 10-12 бесарабски българи от Болград и региона.

Юлия Виноградова, майка на един от тях, Сергей Виноградов, определя 24 февруари като най-черния ден в живота си. В късния следобед на 24 февруари след няколко неуспешни опита, Сергей успява да се свърже със съпругата си, за да се прости с нея, тъй като не очаква да оживее. Два дни роднините на защитниците не знаят нищо за тях, мислят, че са убити, когато Юлия вижда сина си в репортаж по руската телевизия и разбира, че е жив. Чак през юни получава писмо от него, но в него не пише къде е затворен и при какви условия. По различни причини руснаците бавят размяната на пленници и семейството на Сергей не знае дали и кога ще го види отново. Юлия призовава българското правителство да се свърже с руското и да настоява да освобождаване на пленниците от Змийския остров. Тя се надява и българите сред тях да могат да пристигнат на рехабилитация в България.

Цялото интервю на Генадий Воробьов с Юлия Виноградова гледайте във видеото. https://youtu.be/tgpi28NRYFs

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: