Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе днес срещи във връзка с подготовката на парламентарни избори на 2 октомври.
Източник: ПОТВ 16:34 / 21.09.2022

Ангел Стоев проведе срещи със секретарите на общини и ЕВН във връзка с предстоящите избори

 "Това са поредните избори, които организираме и имаме опит, създадена е много добра комуникация и координация с всички общини и се надявам, изборите на територията на областта да преминат спокойно и успешно“. Това заяви Ангел Стоев след срещата си със секретарите на общини, която имаше за цел да се разгледа и изясни графика на дейностите в оставащите дни до 2 октомври. Печатните бюлетини ще пристигнат в областна управа на 28 септември и по график ще бъдат раздадени на общините.

 Ангел Стоев се срещна и с ръководителите на Клиентските енергоцентрове (КЕЦ) на ЕВН на територията на Пловдивска област. По време на разговора стана ясно, че дружеството е направило необходимата организация за осигуряване на електрозахранването на всички секционни комисии, както и на две палати в Международния панаир – Пловдив, в които ще се приемат изборните книжа в нощта на изборите. "Вашата роля е много отговорна, особено в условията на машинен вот, затова бих искал от вас да направите отново своите технически прегледи, за да бъдем сигурни, че всичко в деня и нощта на вота ще мине нормално“, коментира областният управител.

Освен това Ангел Стоев поиска информация как върви подготовката за есенно-зимния сезон. По данни от ръководителите на центровете няма проблеми с осигуряването на ток за абонатите. Има осигурени дежурни екипи, които имат необходимата техника и ресурс, за да реагират при аварии.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: