Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Ангел Стоев: Полицията взема сериозни мерки срещу купения вот, превенцията дава резултат
Източник: ПОТВ 10:28 / 21.09.2022
©

"ОД на МВР – Пловдив и всички районни полицейски управления на територията на Пловдивска област работят изключително сериозно срещу опитите за купуване на гласове. Превенцията е на много високо ниво и това води в голяма степен до пресичане на лошите практики,  сочи анализът на данните до момента“.  Това заяви областният управител на област Пловдив Ангел Стоев след среща с ръководството на областната дирекция на полицията и началниците на районни управления, в която участваха също заместник областният управител Даниела Николова и главният секретар на Областна администрация Георги Янев.

"Създадена е ясна координация с Районна и Окръжна прокуратура, както за времето на предизборната кампания, така и за деня на самия вот. Всеки един от постъпващите сигнали веднага се докладва от нас на прокуратурата и се вземат мерки“, обясни директорът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев.

 

"За изборния ден е необходимо да се осигури присъствие на полицията, така че да има бърза реакция при всеки един сигнал за нарушения и последващи бързи действия, които да гарантират честността и прозрачността на вота“, каза още областният управител. Според него проведената по инициатива на ст. комисар Балев в края на август Кръгла маса с участието на отговорните институции, политическите партии и местната власт, също е изиграла своята превантивна роля. "На нея ръководителите на полицията, съда и прокуратурата дадоха ясен сигнал, че няма да допуснат опорочаване на изборния процес, а политическите партии заявиха ясно желание да работят открито и честно“, подчерта Ангел Стоев.

 

Началникът на "Охранителна полиция“ комисар Костадин Костов представи информация за охраната на секционните комисии и планът за транспортните потоци към палати № 3 и № 6 в Международния панаир,  където ще се помещават съответно 16 РИК и 17 РИК.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: