Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Районна прокуратура – Пловдив предаде на съд обвиняема за опит за кражба на пари и злато от апартаменти
Източник: ПОТВ 12:10 / 12.08.2022

Районна прокуратура–Пловдив внесе обвинителен акт спрямо М.С., на 37 г. Тя е предадена на съд по бързо производство за това, че на 06.08.2022 г. в гр. Пловдив, при условията на продължавано престъпление, чрез използване на техническо средство - секретен ключ, е направила опит да отнеме чужди движими вещи – пари, златни накити, ключове, перука, личен почетен знак, дамски украшения за коса, портмоне, юбилейна монета и други вещи от владението на трима пострадали, всичко на обща стойност 4349 лева - престъпление по чл.195, ал.1, г.4, вр. чл.194, ал.1, вр. чл.18, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от НК.

М.С. работела като помощник във фризьорски салон в гр. Пловдив. Там се запознала с колежката си – козметичка, която живеела заедно със семейството си и брат си в апартамент в район "Южен“. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. М.С. решила да извърши кражба на двете места и се сдобила с ключове от входните врати.

На 6 август 2022 г., вечерта, М.С. привела плана си в изпълнение. Първо влязла в апартамента на колежката си, която отсъствала от дома, и оттам отнела 1500 лева, множество златни накити, украшения за коса, перука и др. вещи. Всичко поставила в раницата си и се насочила към второто жилище. Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лева, личен почетен знак, златни накити и др. вещи. През това време към дома си се прибирал брата на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му през това време отсъства, защото е на почивка. Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място екипи влезли в жилището. При обход в апартамента те установили М.С., която се била скрила в гардероба заедно с раницата с отнетите пари, златни украшения и др. вещи. За да не я разпознаят, тя си била сложила перука, маска и ръкавици. М.С. е била задържана. 

По бързото производство са извършени множество действия по разследването
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: