Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пловдивският окръжен съд остави в ареста мъж, обвинен в три престъпления, извършени в района на КАТ – Пловдив
Източник: ПОТВ 15:01 / 11.08.2022

Пловдивският окръжен съд остави в ареста А.П., 49 г., като потвърди определението на Районен съд - Пловдив, с което спрямо него е взета най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража.

Спрямо А. П. са повдигнати  обвинения за три престъпления, извършени в района на КАТ – Пловдив. Спрямо него са повдигнати обвинения за престъпления по чл. 343б ал. 3 от НК, по чл. 270 ал.2 вр. ал.1 от НК, по чл. 325 ал.3 вр. ал.2 от НК - за това, че е управлявал моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества – амфетамин, противозаконно е попречил на орган на власт – полицейски служител, да изпълни служебните си задължения, както и за това, че е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта и е извършено при управление на моторно превозно средство.

Определението на Окръжен съд – Пловдив е окончателно.

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: