Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2022 ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ “ТРАКИЯ” е на пазара повече 23 години. Излъчва се освен в Пловдив и в още над 35 населени места от региона -...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Пловдивският окръжен съд задържа под стража мъж, обвинен в тройно убийство в с. Рогош и  държане на незаконно оръжие и боеприпаси
Източник: ПОТВ 15:12 / 10.08.2022

Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка задържане под стража спрямо Н. Х. Спрямо 39-годишния мъж е повдигнато обвинение за това, че на 06.08.2022 г. в с. Рогош, обл. Пловдив, по начин и със средства, опасни за живота на мнозина – чрез използване на огнестрелно оръжие – едноцевна гладкоцевна пушка и произвеждане на стрелба в населено място,  умишлено е умъртвил повече от едно лице – трима мъже – Е. М., на 71 г., С. М., на 49 г., и В. М., на 43 г., баща и двамата му синове – престъпление по чл. 116 ал.1 т.4 пр.3 т.6 пр.1 от Наказателния кодекс.

Спрямо Н. Х. е повдигнато и обвинение за това, че на същата дата и място е държал огнестрелно оръжие – едноцевна, гладкоцевна пушка – 12-и калибър, и 24 патрона, без да е имал надлежно разрешение – престъпление по чл. 339 ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за две тежки умишлени престъпления, като и за двете Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода.

Съдът прецени, че въпреки ранния етап на разследване, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият Н. Х. е извършил деянията, за които е привлечен към наказателна отговорност.

Съдът прецени, че с оглед високата обществена опасност на деянието при мярка различна от задържане под стража има реална опасност обвиняемият Н. Х. да извърши и друго престъпление.

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 18.08.2022 г. от 10.00 часа.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: