Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Спират движението по част от "Даме Груев", автобусна линия 37 с променен маршрут
Източник: ПОТВ 14:54 / 05.08.2022

Движението на моторни превозни средства по ул. "Даме Груев“ – в  участъка от ул. "Пере Тошев" до ул. "Охрид", се спира от 8 до 12 август (от понеделник до петък идната седмица). Причината е премахване на дървета във връзка с втория етап от реконструкцията на улицата. Това съобщиха от ОП "Организация и контрол на транспорта“.

За същия период от време се променя маршрутът на линия №37 от основния вътрешноградски транспорт.  В посока кв. "Христо Смирненски" – Авторемонтен завод автобусите ще се движат, както следва: спирка №377 – Събота пазара, ляв завой по ул. "Пере Тошев", ляв завой по ул. "Скопие", спирка №379 – НАП, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: ул. "Скопие" – спирка №290 – Механотехникума, спирка №291 – Първа инвестиционна банка (ПИБ), десен завой по "Даме Груев", спирка №381 – срещу Събота пазара, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

 

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: