Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Новият областен управител Ангел Стоев ще работи за честни и прозрачни избори
Източник: ПОТВ 12:14 / 05.08.2022
©

С решение на Министерския съвет на Република България от 04.08.2022г. на поста областен управител на област Пловдив отново е назначен Ангел Стоев. Със същото решение бе освободен Йордан Иванов, който изпълняваше длъжността от началото на годината. Предаването на поста се състоя днес, 5 юли, в сградата на Областната администрация на Пловдив.

"Трябва да бъдат произведени честни избори. Вие доказахте, че можете, защото вече го сторихте два пъти. Пожелавам Ви успех!“, с тези думи бившият областен управител Йордан Иванов предаде печата на г-н Стоев.

Областният управител Ангел Стоев  благодари на г-н Иванов и цялата администрация за работата, която са свършили до момента в полза на гражданите на областта, като подчерта, че оценката за свършеното трябва да дойде от институциите и хората, а не от него.

"Пред мен на първо място стои задачата отново да бъдат организирани честни и прозрачни избори. Моя цел ще бъде осигуряването на една по-голяма стабилност, от държавническа гледна точка, защото в момента тази стабилност липсва. Моето управление ще почива на принципите, които бяха обявени от мен по време на първия ми мандат. Те са – професионализъм, прозрачност и почтеност.“, заяви Ангел Стоев.

Той завърши с това, че се надява сътрудничеството между Областната администрация на Пловдив, Община Пловдив и останалите общини в областта да продължи, както досега, защото само така могат да бъдат организирани прозрачни и честни избори.

Ангел Стоев е заемал същата длъжност в периода 2021-2022 година. Притежава образователно-квалификационна степен "магистър“ по специалността "Международни икономически отношения“ от УНСС, а също така е доктор по философия от Академията на МВР – София. Дългогодишен служител е на НСС и ДАНС,  заемал длъжността директор на Регионална дирекция ДАНС – Пловдив. Работил е и на високи мениджърски позиции в частния сектор. Ангел Стоев има специализации в управление на кризи, противодействия на тероризма и стратегическо управление.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: