Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
В събота "Тракия" ще отбележи Преображение
Източник: ПОТВ 14:57 / 04.08.2022

И тази година в "Тракия" ще бъде отбелязан празникът на района – 6-ти август. На този ден църквата отбелязва Преображение Господне -  едно от най-важните евангелски събития от земния живот на Иисус Христос.

Единственият православен храм в най-младия пловдивски район, който бе открит преди десет години, е посветен на Христовото Преображение и има храмов празник. Там на 5-ти август (петък) 2022 г. от 18:00 часа ще бъде отслужена архиерейска вечерня, а на 6-ти август (събота) от 9:00 часа - архиерейска света литургия.

На 6-ти август 2022 г.  по случай празника от 19.00 часа на откритата сцена на парк "2019" на бул. "Освобождение" (до Лидл) ще започне празник с българско хоро и народни танци.

"Миналата година се получи велико. Иска ми се тази да е още по-хубаво. Тази събота ще ви чакаме отново в парка на "Освобождение“, за да се хванем за ръце по случай празника и да извием такова хоро, каквото само в "Тракия" умеем", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров. Той благодари на Александър Алексиев за подкрепата в организирането на събитието.

 Заповядайте на 6 август 2022 г. от 19:00, в Парк "2019", на бул. "Освобождение" в район "Тракия"!
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: