Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 14 ноември 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
СЕНЗАЦИИ В СЕКРЕТНИТЕ ДОКЛАДИ! ЗАЩО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ?
Източник: ПОТВ 08:04 / 16.05.2022
©

"Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години" – това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2018 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда Евро.

Секретният анализ е публикуван само в няколко свободни медии, останалите мълчат, тъй като и те се издържат от българското злато с посредничеството на САЩ.

Има обаче и суперсекретен доклад – приложение към Секретния доклад. В него се казва, че част от приходите от българското злато – минали през банките на Ротшилд, се вливат в трезорите на Украйна и Северна Македония. Тоест, ако не беше златото от Челопеч, Украйна щеше да капитулира още на втория ден и мир щеше да възцари над целия свят.

"Златната" помощ за РСМ поддържа тяхното самочувствие и нежелание да си променят конституцията.

А какво е ставало с българското злато преди 1989 година? Тогава по-голяма част от приходите са влизали в икономиката и така ние съградихме една от най-мощните държави  в света. Някаква част обаче е отивала в СССР. Така съветската държава – с помощта на златото от Челопеч, успя да изгради най-силната армия в света. Не случайно съветското оръжие от 70-те и 80-те години е по-добро от днешното, а самолетите МИГ – 29 най-добрите в света.

Според друг секретен доклад новите уж Еф 16 всъщност са преработени външно МИГ-ове и леко позлатени тук-там.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: