Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 14 ноември 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Безплатен семинар "Първи стъпки в бизнеса" с поредно вълнуващо издание в Пловдив
Източник: ПОТВ 20:22 / 15.05.2022
©

  За 11 пореден път в Града под тепетата ще се състои безплатният семинар "Първи стъпки в бизнеса“, организиран от JCI Plovdiv. Събитието ще се проведе на 21 май 2022 г. (събота) от 10:00 ч. в Зала България (Конгресен център) на Международен Панаир Пловдив.

Повече за събитието

През годините "Първи стъпки в бизнеса“ успя да се утвърди като едно от полезните и интересни събития в Пловдив, насочени предимно към млади хора. Безплатният семинар по предприемачество цели да срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Гостите ще имат възможност да чуят вдъхновяващите истории и личния опит на успешни лектори, които в своите презентации ще споделят практически знания, свързани със стартиране на бизнес в България, продажби, маркетинг, изграждане на екип и други ключови насоки.

Кои ще бъдат лекторите тази година?

За поредна година организаторите са се погрижили на сцената да се качат едни от водещите предприемачи в страната, които да послужат за пример и вдъхновение на младите специалисти. Част от лекторите, които ще вземат участие в семинара, са Стефан Ташев - съуправител на една от водещите фирми за едрогабаритни авточасти в България, Васил Ралчев - млад предприемач, който успешно развива бранд за био козметика с над 21 млн лв. Оборот за 2021, Виктор Стоилов - онлайн маркетолог и основател на дигитална агенция и Десислава Василева - медиен и PR експерт с богат опит.

Запазете своите места за безплатния семинар

Освен че ще научите повече за предизвикателствата за създаване на собствен бизнес, присъствието на събитието предоставя чудесна възможност да създадете полезни контакти и нови запознанства.

Събитието е напълно безплатно, но местата са ограничени. Затова побързайте да заявите своето участие тук: https://bit.ly/3stf4Kz

Семинарът "Първи стъпки в бизнеса“ се организира от JCI Plovdiv със съдействието на "Международен Панаир Пловдив – International Fair Plovdiv“ .

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: