Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 14 ноември 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
За единадесета поредна година в Пловдив ще търсят добрите хора
Източник: ПОТВ 12:22 / 12.05.2022

Стартира 11-тото издание на вече традиционната за града кампания "Пловдив – град на доброто“, която се провежда под патронажа на кмета Здравко Димитров. Номинации за добри хора ще се приемат от днес до края на месеца на специално създадения сайт: https://gradnadobroto.plovdiv.bg/

Отново пловдивчани ще могат да споделят истории на хора, които напълно безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на нашето общество. Номинации ще се приемат в четири категории – образователна дейност, социална дейност, градско развитие и добротворчество.

След приключване на гласуването историите ще бъдат разгледани от компетентно жури, в което отново се включват създателят на инициативата "Пловдив – град на доброто“ Йорданка Петкова в категория "Социална дейност“, председателят на Национален алианс за работа с доброволци Ренета Венева в категория "Добротворчество“, директорът на ПГ по хранителни технологии и техника инж. Людмила Ганчева за "Образователна дейност". Тази година към журито се присъединяват и миналогодишният носител на приза "Посланик на доброто“ основателят на сдружение "БГ бъди активен“ Ласка Ненова за категория "Градско развитие“, както и добре познатата ни Ася Антонова от предаването "Ася в страната на талантите“, която ще помогне на Йорданка Петкова за категория  "Социална дейност“.

Традиционно учениците от ПГ по хранителни технологии и техника ще приемат писмени номинации пред стълбите на Каменица. Това ще се случи на 16 май /понеделник/ от 10:30 ч. Тази година датата съвпада с Международния ден на наследствения ангиоедем и по този повод на минувачите ще бъдат раздавани и стикери в подкрепа на хората с рядката диагноза.

Официалната церемония по награждаване ще се състои на 7 юни от 18:00 ч. на Римски стадион, където заедно ще отличим добрите хора в Пловдив.

Побързайте да гласувате за вашия фаворит до 31 май на https://gradnadobroto.plovdiv.bg/ Подробна информация за условията за номиниране ще намерите на сайта.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: