Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 14 ноември 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Отварят улица "Васил Левски" преди тържествата на абитуриентите
Източник: ПОТВ 13:46 / 11.05.2022

Улица "Васил Левски“, която се ремонтира в участъка от улица "Оборище“ до площад "Сливница“, ще бъде обновена и отворена преди тържествата на абитуриентите от випуск 2022. В това се увери заместник кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев, който за пореден път инспектира как вървят ремонтните дейности. Изпълнителите вече са сложили ограничителните бордюри, полагат и тротоарната настилка от западната страна на платното.

"Основата на платното вече е сложена и сега се трамбова. След нея ще бъдат положени и необходимите пластове асфалт и улицата ще бъде отворена за движение за празненствата на завършващите. Строителите поеха ангажимент по улицата да може да се преминава за абитуриентските балове след десетина дни. Улица "Васил Левски“ води към един от големите хотели в града, в близост е и друг емблематичен хотел, където по традиция се провеждат балове. Затова и кметът Здравко Димитров пое ангажимент да бъде пуснато движението до 20 май и исках да се уверя на място, че това ще бъде спазено“, коментира при проверката Пламен Райчев.

Изпълнителите на ремонтните дейности ще завършат в срок и улица "Полковник Бонев“, където също бяха подменени водопроводните и канализационни тръби, а веднага след като тържествата отминат, ще започне работа по полагане на тротоарна настилка и от източната страна на платното на "Васил Левски“.

По изричното настояване на кмета Здравко Димитров ще бъде обновен и площад "Сливница“ пред Гранд хотел "Пловдив“, въпреки че не попада в обхвата на проекта, но ще бъде изпълнен със средства от общинския бюджет.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: