Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ ОКТОМВРИ 2022 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Община Пловдив пусна обществена поръчка за нова сграда на ОУ "Княз Александър I"
Източник: ПОТВ 15:19 / 13.01.2022

Обществена поръчка за построяването на нова сграда на ОУ "Княз Александър I“ пусна Община Пловдив. Поръчката е разделена на четири дейности, като в първата влизат изготвяне на ПУП, идеен, инвестиционен  и технически проект. Втората е за упражняване на авторски надзор, а третата е за строително-монтажните дейности. В четвъртата позиция е оборудване на сградата, изграждане на площадки и на спортна зала.

Обществената поръчка е по Програма на Министерството на образованието и науката за изграждане, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища в периода 2020-2022 година. Сумата по поръчката е общо 6 745 981, 62 лева с ДДС, от които 4 973 300 лева с ДДС е безвъзмездна финансова помощ.

"Община Пловдив има одобрени общо 7 проектни предложения по програмата. Освен сградата на ОУ "Княз Александър I“ финансиране получават още построяването на детска градина в район "Южен“ за 6 групи, нова детска градина в район "Тракия“ за 8 групи, изграждането на пристройка на ДЯ "Веселушка“ в район "Източен“, разширяване на ДГ "Буратино“ с още 3 групи и физкултурен салон, разширяване на ДГ "Чучулига“ с 2 групи и изграждане на физкултурен салон и реконструкция на корпуса на СУ "Константин Величков“ в район "Южен“, коментира заместник-кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев.

"Има подписани договори за строителен надзор за всички обекти.  Проведени са обществени поръчки и са избрани изпълнители за детските градини в районите "Южен“ и "Тракия“, за ДГ "Буратино“, ДЯ "Веселушка“ и ДГ "Чучулига“. СУ "Константин Величков“ е в процедура по избор на изпълнител“, допълни Райчев.

Всички проекти са на обща стойност 18 108 006 лева с ДДС, като безвъзмездната помощ е 14 817 000 лева, а 3 291 006  лева е съфинансиране от бюджета на Община Пловдив.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: