Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Наближава крайният срок за участие в следващото класиране за прием в яслите и детските градини
Източник: ПОТВ 16:05 / 13.09.2021

73 свободни места разкриват в ДГ "Елица" с втори адрес ул. "Орфей" №10

14.09.2021 г. (до 23:59 ч.) е крайният срок за подаване на заявления за участие в следващото класиране за прием на все още незаписаните в детска градина или детска ясла деца.

 

Това е и срокът, към който всички данни в подадените заявления следва да са актуални. При промяна на обстоятелствата, посочени в заявлението, родителят трябва да актуализира данните. За отразяване на променените обстоятелства е необходимо да бъде създадено ново заявление, след анулиране на вече подаденото.

Резултатите от класирането ще бъдат ясни към 9:00 часа на 16.09.2021 г.

 

Обявените свободни места са общо 688, като най-много са за яслените групи – 298. За първа възрастова група местата са 168, за втора – 74, за трета подготвителна група – 49.  Свободните места за четвърта подготвителна група са 99. 

Най-много обявени свободни места има за следните детски градини и ясли:

 - 73 свободни места разкриват в ДГ "Елица" с втори адрес ул. "Орфей" №10 в район "Западен“. След направения основен ремонт, там ще бъдат сформирани две нови яслени групи (36 места), една първа възрастова (18 места) и една втора възрастова група (19 места).

 

- ДЯ "Веселушка“ – 70 места за яслена възраст; ДГ "Лилия“, ДГ "Маргаритка“ – в район "Източен“;

 

- ДГ "Перуника“- район "Централен“ – сградата е след основен ремонт, с плувен басейн, физкултурен салон и нови детски площадки. Тя отвори врати за новата учебна година;

 

- ДГ "Люляк" с трети адрес ул. "Теодосий Търновски" №7 в район "Централен“;

 

-  ДГ "Захарно петле“, ДГ "Весела“ и ДЯ "Мечо пух“ в район "Северен“;

 

- ДГ "Д-р Е. Бороу", ДГ "Кремена" с втори адрес ЖР "Тракия", блок №11, вход А, Б, В, Г и   ДГ "Червената шапчица" с втори адрес блок №50, вход В, Г  в район "Тракия“;

 

- ДЯ "Патиланци“ и ДГ "Зорница" в район "Южен“;

 

За улеснение на родителите в системата е предвидена функционалност, чрез която те могат да съпоставят броя свободни места и съответния брой чакащи за тях, разпределени по сбора от събраните точки в заявленията за кандидатстване. Статистическите данни се променят в реално време според подадените заявления и се визуализират в панела със свободни места в менюто "чакащи класиране“ на интернет страницата на електронната система за прием dz-priem.plovdiv.bg.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: