Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
5% повече първолаци през новата учебна година в Пловдив
Източник: ПОТВ 14:35 / 13.09.2021

С 5% се е увеличил броят на децата в първи клас и те наброяват малко над 3100, периодично ще бъдат обявявани и свободните места в класиранията за детските ясли.  Това съобщи заместник-кметът Стефан Стоянов по време на официалното откриване на ДГ "Перуника“.

По думите му учебната година в Пловдив тръгва присъствено при спазване на всички противоепидемиологични мерки, а ситуацията е спокойна. 

"Всяко училище има автономията да взима решение за конкретни мерки, които да въвежда“, допълни Стефан Стоянов. Той подчерта, че и двете общински програми за облагородяване на дворовете на детските градини и училищата са дали много добри резултати, като доста ремонти са извършени през лятото и децата ще влязат в обновени класни стаи.

"До края на годината предстои откриване на още две детски градини – на ул. "Богомил“ и на бул. "Александър Стамболийски“, с които ще се разкрият допълнително 450 места“, съобщи кметът  Здравко Димитров.

За предстоящото класиране за ясли на 16 септември има обявени 300 свободни места и тепърва ще се обявяват още след приема на 3-годишните деца в първа възрастова група.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: