Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
МАСКИТЕ СА ВРЕДНИ – ДОКАЗАНО!
Източник: ПОТВ 17:45 / 12.09.2021
©

Оповестеното тези дни изследване сред 342 000 души в Бангладеш, което уж доказвало, че маските помагат в ограничаването на КОВИД 19, се е оказало фалшиво – според българско изследване, организирано от Сдружение "Не на маските! Сдружението разполага със секретна информация, че на изследваните бангладешци са били даване по 10 долара за подвеждаща информация. Парите за фалшификацията са били осигурени от фондацията "Мелинда и Бил Гейтс".

Българското изследване, което е съвсем безвъзмездно, е установило редица смущаващи случаи. Сигурно е, че маските не само не предпазват, но и водят до драматични последици.

Така например в училище в Разградско по време на час по физическо ученик е ударен с топка по лицето, глътнал си е маската и е получил асфикция /задушаване/.

При изследване на маските в софийско училище в голям процент от тях е открито фабрично инфилтрирани  производни на амфетамините, които предизвикват пристрастяване към наркотиците.

В магазинната мрежа са открити подобни маски, черни на цвят, които предизвикват пристрастяване – особено сред ученичките, и постепенно приемане на външните белези, а после и на философията на шериата.

Освен това маските прикриват лицата на хората и затрудняват идентификацията на носещите ги, нарушавайки гласувания преди години ред за ограничаване нахлуването на джихадисти.

Установено е, че отделни ученици при липса на тоалетна хартия в училищните тоалетни използват маските за итриване, а после ги хвърляли. Така се стигало до запушване на тръбите за отпадни води.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: