Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Нови пейки в междублоково пространство на бул. "Свобода"
Източник: ПОТВ 09:07 / 22.07.2021
©

Десет нови пейки са монтирани в междублоковото пространство на бул. "Свобода“ №19-31, след като живеещи в квартала граждани настояха за това в писмо до "Градини и паркове“.

"Стремим се да реагираме бързо на всеки получен сигнал и да съдействаме на хората, които със своя личен труд допринасят за облагородяване на междублоковите пространства“, коментира директорът  на общинското предприятие Веселин Козарев.

По думите му жителите на това кътче от Пловдив полагат грижи за зеленината, сами са засадили дръвчета и храсти. Мястото е оживено, има детска площадка. От много години насам обаче там почти са липсвали пейки, на които да се седне под сянката на големите дървета. Козарев смята, че поставянето на новите пейки помага за решаването на този проблем.

Той подчерта, че освен доброто поддържане на представителните големи паркове и градини в града предприятието засилва вниманието си и към вътрешнокварталните пространства.

Телефонът на ОП "Градини и паркове“ е  032/624 301.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: