Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Областна администрация съдейства за преброяването
Източник: ПОТВ 07:25 / 20.07.2021

Областна администрация ще окаже пълно съдействие в процеса на преброяване на населението и жилищния фонд 2021, стана ясно на поредното заседание на областната преброителна комисия, в която участие взеха зам.-областният управител и председател на комисията Даниела Николова и  Кристина Захариева, директор на Териториално статистическо бюро – Юг.

Процесът по набиране на преброители и контрольори продължава. Във всички общини почти е запълнена необходимата бройка. Проблем е имало в Сопот и Хисаря, но вече е решен. Остава да се допълнят малко бройки в Асеновград.

Все още в отделни райони на Пловдив има недостиг, например в "Централен“ са набрани 75 процента, уточни Захариева. Единствено в "Тракия“ бройката е пълна.

От ТСБ – Юг са поискали съдействие за осигуряване на помещения за провеждане на обучението по преброяването. От областна управа ще окажат всякаква методическа помощ, каквато е необходима.

Преброяването ще се извърши на два етапа: от 7 до 17 септември /0-24 часа/ ще бъде електронното преброяване, а от 18 септември до 3 октомври – на място в домовете, от 8 до 20 часа. Който откаже да участва в процеса, ще бъде глобен със 160 лева лева, тъй като преброяването е задължително. Това е записано в Закона за преброяването на населението и жилищния фонд 2021.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: