Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови предизборни...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
20 улици вече са преасфалтирани по проекта за Водния цикъл
Източник: ПОТВ 16:00 / 30.12.2020

20 улици вече са преасфалтирани по проекта за Водния цикъл, след като са подменени водопроводните и канализационните тръби. По-голямата част от тях се намират източно от ул. "Победа“. Това стана ясно по време на проверка на кмета  Здравко Димитров, който заедно със заместниците си Пламен Райчев и Тодор Чонов провери напредъка на асфалтирането на улиците в район "Северен“.  В карето зад хотел "Санкт Петербург“ вече е положен основен пласт  на ул. "Полк. Дрангов“ и са подготвени за асфалтиране съседни улици "Добротич“ и "Драгота“.

Здравко Димитров бе посрещнат от жители на района, които му благодариха лично за спазеното обещание преди Нова година да започне асфалтирането в участъка. Те поискаха и основната улица в района – "Полк. Сава Муткуров“, която в момента е с паважна настилка, да бъде асфалтирана. Кметът обаче поясни, че няма възможност за това, тъй като тя е извън обхвата на проекта.

"След Нова година ще продължи работата в участъка на запад, като на дневен ред са двете перпендикулярни улици на "Полк. Дрангов“. Много от хората се притесняват от нивото на дъждоприемните шахти, но ги уверявам, че това е сега при основния пласт асфалт. При полагането на горния пласт те ще бъдат изравнени с нивото на улицата и няма да има проблеми“, поясни Райчев.

Улици, по които са положени основни пластове асфалтобетонова настилка след подмяна на ВиК-мрежите: ул. “Средец" м/у ул. “Оборище" и бул. “България"; улици “Самара", “Стефан Ботев" и “Драгота" между ул. “Победа" и ул. “Средец"; ул. “Баткун"; ул. “Ильо Войвода" между ул. “Самара" и ул. “Баткун"; ул. “Поп Тачо"; ул. “Абоба"; ул. “Сливница"; ул. “Неофит Рилски"; ул. “Гюро Михайлов"; ул. “Полк.  Дрангов".

 Паважната настилка по ул. “Карловска" е възстановена в участъка между ул. “Баткун" и ул. “Братаница".
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: