Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ОФЕРТА ИЗБОРИ 2021 за политически предизборни участия в тв програма на Пловдивската телевизия Тракия” ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021 1. За излъчване на готови предизборни...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Кметът Здравко Димитров впечатлен от напредъка на строителството на стадион "Христо Ботев“
Източник: ПОТВ 15:05 / 30.12.2020

Кметът Здравко Димитров лично инспектира  строителните дейности на стадион "Христо Ботев“. Той пристигна по обяд на внезапна проверка и остана впечатлен от мащабните дейности, които вървят на обекта в момента. В проверката участваха също зам.-кметовете Тодор Чонов и Пламен Райчев.

"Изключително съм доволен от това, което виждам. На стадиона наистина се действа с размах, виждам колко много са работниците. Радостен съм, че стъпих на родна земя, всички знаят, че съм привърженик на ФК "Ботев“. Искам и двата стадиона да бъдат изградени и Пловдив да се гордее, че има такива модерни съоръжения“, заяви Здравко Димитров.

 Той бе посрещнат на стадиона от Илиян Филипов, управител на ПИМК, която е водещата фирма в ДЗЗД "Колежа“, извършващо строителните дейности.

 

"Нашите работници не почиваха на Бъдни вечер и Коледа, ще работят и утре, както и на 1 януари. До празниците на обекта работеха по 45-50 души, от няколко дни вече са по 80. Амбицирани сме да изградим в срок съоръжението и смятам, че след 1 март вече може да се слагат седалки на първите два готови сектора на стадиона“, каза изпълнителят.

 

Кметът Здравко Димитров бе запознат с проблема, че седалките, закупени през 2014 година, не отговарят на сегашните стандарти на стадиона. "Седалките са на склад, ще доставим една партида на стадиона за проба, но при необходимост ще бъдат поръчани нови.  А от останалите могат да се възползват другите пловдивски отбори като  ФК "Марица“, например, който ще отбележи догодина 100-годишен юбилей“, коментира градоначалникът. Той допълни, че очаква в началото на следващата година от  ФК "Спартак“ да входират проект за изграждане на стадион "Тодор Диев“, който бе отдаден на концесия.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: