Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Административно дело спира обявяването на нова поръчка за Зоопарка
Източник: ПОТВ 16:02 / 14.10.2020

Административно дело, заведено от досегашния изпълнител на Зоологическата градина – фирма "Запрянови - 03", спира процедурата по  обявяването на нова обществена поръчка за довършването му, съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

 "Отправихме предложение до изпълнителя, но то бе отхвърлено и от фирмата стартираха дело за признаване на направени разходи. Община Пловдив има готовност да стартира процедура по обявяването на нова обществена поръчка, но докато не минат делата, които могат да стигнат дори до Върховния административен съд, не можем за предприеме никакви действия за довършване на обекта“, обясни Райчев.

 

Пловдивският зоопарк беше закрит през 2008 г. от МОСВ, защото условията за отглеждане на животните не отговаряха на закона, а по-късно започнаха строителните дейности за обновяване на зоокъта, които станаха обект на проверка от прокуратурата и строителството бе замразено на Акт 10.

Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: