Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Новата зала "Дунав“ ще бъде завършена до 1 година
Източник: ПОТВ 15:43 / 14.10.2020

Новата зала "Дунав“, която се намира в район "Северен“, ще бъде завършена до есента на следващата година. В това увери заместник-кметът по спорта Георги Титюков, който днес заедно със зам.-кметът по строителство Пламен Райчев провери на място докъде са стигнали строително-монтажните дейности.

"Ако има финансиране в следващата бюджетна година, залата ще бъде завършена до септември 2021 г. Тя е с площ от 2000 кв. метра, ще има височина 13,5 метра и ще може да се тренира дори художествена гимнастика в нея. На метри от голямата, се строи и по-малка зала на 2 етажа, като на първия ще са помещенията за треньори, клубни канцеларии, съблекални и фитнес, а вторият етаж ще се ползва от клуба по аеробика АМД, който е най-големия в България“, поясни Титюков.

 

Между двете зали ще има топла връзка, в която ще бъде изградено заведение. Когато бъдат завършени двете съоръжения, сега съществуващата малка зала ще бъде съборена и на нейно място ще бъде направено озеленяване с алеи и ще се изградят две нови външни игрища.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: