Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
Ръст на сватбите въпреки пандемията
Източник: ПОТВ 15:31 / 16.09.2020

С над 15% се е увеличил броят на сключените бракове в гр. Пловдив през месец август тази година в сравнение с изминалата.

Въпреки ограниченията в броя на гостите в ритуалните зали заради епидемията от коронавирус, през месец август в град Пловдив са сключени 268 граждански бракове, в сравнение с 225 през 2019г.

"Септември месец тази година също е много натоварен. До този момент имаме 193 предвидени ритуала. Изнесените ритуали ще бъдат 61, а 5 са част от инициативата ни "Море от любов", която организираме за поредна година заедно с Общински институт "Старинен Пловдив", заяви директорът на ОП "Радостни обреди" Чудомира Пинджева.

В рамките на инициативата браковете ще бъдат сключвани като изнесени ритуали до фонтана на къща "Златю Бояджиев" в Стария град. Ритуалът ще бъде на цената на сключване на граждански брак в зала. Комплимент също така са и оркестър, украса от живи цветя и фотосесия в къща Хиндлиян.

През следващата година ще насочим усилията си да популяризираме сред бъдещите младоженци нестандартните сватбени ритуали, като рок сватбите, които организирахме на 1 юли, както и изнесените ритуали  на територията на забележителностите на града“ коментира директорът на ОП "Радостни обреди“ Чудомира Пинджева.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: