Световна поща
ВАЖНО ЗА ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ Програмата на ПОТВ може да се гледа в мрежата на N3, ДСС, А1 – пакети Екстра-разширен и Смарт 25/според информация от А1/, ДСТВ,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2020 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
п
в
с
ч
п
с
н
Партньори:
Реклама:
ГЕОРГИ ПАШЕВ: ЦАРЕТЕ НА ИМИТАЦИЯТА
Източник: ПОТВ 07:33 / 15.09.2020

Днес отново е 15-ти септември. Ново начало на имитацията на учебна година. Ние в тази държава сме свикнали да имитираме за какво ли не. Например, имитираме демокрация, имитираме парламентаризъм. Имитираме и капитализъм. Цяла Европа ни се подиграва за какво ли не. Защо пък, Да не имитираме и училище. Ние сме царе на преструвки и имитацията. Тази година, по заповед от чужбина, почнахме да имитираме и борба с коронавирус. Горките деца, които трябва да стоят с маски. Това е поредната гавра на чиновниците от министерството с психиката на малките деца, а и на пуберите. По телевизията питаха един психолог Какво ще стане с психиката на децата, и той каза че не знае. Това била нова ситуация. 

Сякаш тази гавра беше малко, те решиха да сложат един бон глоба ако закъснееш повече от един час, да си прибереш детето, ако има съмнение, че е болно. Преди това, то е било в изолатор все едно е най-големият престъпник. Това ако не е covid идиотщина, то кое? От отдавна стана ясно, сравнително добрите показатели в бившите соцстрани, се дължат на ваксината БЦЖ, която е наше създание. Едно нещо, с което да сме горди. Колкото и да имитираме мерки, те си остават имитация. Ако не беше тази ваксина, хич нямаше да сме толкова добре. Ето едно хубаво нещо, от лошия социализъм. Реално в онзи режим е имало много хубави неща. Имало естествено и лоши. Благодарение на тази ваксина, сега спокойно можем да имитираме мерки. Може би и кухнята има някакъв принос към цялата тази работа. Италианци испанци обичат да ядат средиземноморска кухня, която е пълна с желязо. А това води до качване на нивата на феритин кръвта.  Това влияе зле на вируса. Тези страни, също така, няма задължителна имунизация БЦЖ и това обяснява, наред ли си много старото население, защо там умират повече хора. Всички тези идиотски мерки, по никакъв начин, не помагат реално. Те са просто за измиване на съвестта на западните управляващи кръгове, както и на нашите, които трябва да кажат за пред медиите и населението, че все пак са направили нещо, макар и то да е по принцип идиотско. Това което не е идиотско, би било да се възпитава населението, в здравословен живот, при който човек има ниска кръвна захар, добър витаминен запас и сравнително високо pH. В Такава оптимална среда, лошите бактерии и вируси имат далеч по-малък шанс. Тази цел изисква комплекс от дългосрочни мерки на много нива, които просто не се случват. Вместо това, сме царе на идиотските мерки. Не може основната цел като управляващ да ти бъде само краденето. Трябва да има и полза от твоята дейност за обществото. Ето това управляващата хунта не може да разбере.
Коментари [0] публикувай коментар
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОГА ЩЕ БЪДАТ УВЕЛИЧЕНИ ПЕНСИИТЕ?
За Коледа
Догодина
В края на мандата
На куково лято
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: