Световна поща
КЪДЕ СЕ ИЗЛЪЧВАМЕ 1. В МРЕЖАТА НА „БЛИЗУ” – Пловдив, Пазарджик,Първомай, Раковски, Карлово, Хисар, Стамболийски, Старо Железаре, Паничери, , Старосел, ,Калековец,...
цялото писмо
Малки обяви
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТИ И ДОГОВОРИ ....................................... ........................................ РЕКЛАМНА ТАРИФА в сила до 31.12.2017 ПЛОВДИВСКАТА...
цялата обява
НОВИНИ ВИДЕО
новини
Бързи новини и
лични мнения
Ех, густо, майна, Филибето -
спомени и размисли за Пловдив
Блогът на
Евгений Тодоров
За
прехода
Гласът на
пловдивските блогъри
Какво е ПОТВ?
Екипът на ПОТВ
Програмната схема
Какво се крие зад заглавията?
Рекламната тарифа
Стажантска програма
Медии с човешко лице
За контакти
Партньори:
Реклама:
"ПЛОВДИВСКИТЕ НОВИНИ"
Какво се случва в нашия град, нашия квартал и на нашата улица?
Новините се излъчват денонощно, но основните новинарски емисии са в 17.30, 19.00, 20.30, 22.30 и 24.00. Новините от 17.30 са с жестомимичен превод. Почти през целия ден показваме какво става в "кухнята на новините".
В емисиите имаме постоянна рубрика "Зрителите стават новинари". В нея включваме новини, подсказани от нашите зрители.
Водещи Мария Гарванова и Васил Трайков. Репортери - Димитър Русков, Мария Гарванова, Ралица Господинoва.


"1 Х 2 "
Всеки понеделник от 19.20 Любо Апостолов коментира спортните събития от седмицата, а нерядко предизвиква скандали със своите нелицеприятни, но точни оценки за състоянието на спорта в Пловдив.


"ВАШИТЕ ИСТОРИИ"
Ежедневно в 18.50 "водещият и бутащият" Петър Краевски представя новите истории, изпратени по пощата или по мейла, заснети с любтелска камера, джиесем или открити в интернет, а във вторник от 19.25 ги класира с помощта на зрителите с чувство за хумор.

"ГОЛЕМИЯТ СЪВЕТ"
В дните, предхождащи заседанията на Пловдивския общински съвет, в студиото на телевизията се канят общински съветници, подкрепящи или оспорващи проекторешения, които ще бъдат гласувани на следващия ден. С помощта на откритите телефони може да се чуе и гласът на обикновените хора.


ДИРЕКТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ НА СЕСИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
Обикновено два четвъртъка в месеца се излъчват директно заседанията на Пловдивския общински съвет - едно към едно, без никаква намеса. Пловдивчани имат възможността да видят кой гласува за благото на града и кой за личния си или партиен интерес.


"ЗАПОМНЕТЕ ПЛОВДИВ"
Едно предаване, което за 7 години написа историята на града от 30-те до 60-те години. Но пловдивските истории нямат край. Ако има какво да добавите, споделете го с Евгений Тодоров.


"ГОЛЯМАТА ИГРАЧКА"
Телевизионна игра.Не игра въобще, а пловдивска. Без електроника и екскурзии из енциклопедиите. Просто разчитате на фантазията и късмета си. Георги Гюзелев започва играта в петък от 17.50.


"ЕДНА ПЛОВДИВСКА СЕДМИЦА"
Обзорно политическо предаване с водещ Димитър Русков. В студиото гостуват политици, бизнесмени и журналисти, свързани със събитията, дали облик на изтеклата седмица. Тук често могат да се чуят мнения и оценки, които другите медии пропускат. Петък от 19.20


"АСЯ В СТРАНАТА НА ТАЛАНТИТЕ"
Всяка събота водещата Ася Антонова и режисьорът Петър Алексиев канят в голямото студио на ПОТВ младите таланти на Пловдив и областта. Творци с изявени имена пък предават своя опит в една неповторима атмосфера, в която се срещат творчеството и талантът. Начало 13.00


"ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ"
Два пъти в месеца във вторник от 19.20 около заседателната маса в студио 3 се събират експерти -хора, които са доказали, че знаят и могат. Те разказват за своите проблеми и предлагат как да се решат проблемите на града.
Рубриката се излъчва съвместно с Пловдивския бизнес експертен съвет.


"МЪДРОСТ И ТАЙНСТВО"
Всеки вторник от 20.50 гостува Маг Мариела. Тя може да ви помогне да осъзнаете проблемите на своя живот. Открит телефон 640-366


"1001 СЪВЕТА"
Всяка съботна сутрин Роси Русева ни среща с интересни хора - известни творци, лекари, професионалисти от различни области. Просто ЛИЧНОСТИ. часа.


"МАГАЗИН ЗА ИМОТИ, ПАРИ И ИМОТИ"
Проблеми и съвети за тези, които смята да инвестират

"ОБЩЕСТВЕНА ПРИЕМНА"Всяка делнична сутрин, веднага след прегледа на печата, дежурният редактор на новините застава зад открития телефон. Няма тема, няма ограничения - зрителите са поканени да споделят всичко, което ги вълнува и да коментират градския политически и обществен живот


"ГЛАШАТАЙ"Информационна програма, пълна с новини, истории, съвети, полезни адреси и телефони. Излъчва се следобед и през нощта.Продуцент Петко Шойлеков.


ПОДРОБНОСТИ ЗА ТОЧНОТО РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ПРЕДАВАНИЯТА И ТЕХНИТЕ ПОВТОРЕНИЯ - в ПРОГРАМНА СХЕМА
 www.AvtochastiOnline24.bg
POTV във Facebook
Пловдивската телевизия на живо
Актуално видео
Тайни срещи и в Париж?
Програмата на ПТВ Тракия
Анкета
КОЙ МОЖЕ ДА ПРЕБОРИ ИВАН ТОТЕВ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА БОРБА ЗА КМЕТСКИЯ ПОСТ ПРЕЗ 2019
Здравко Димитров
Районен кмет от ГЕРБ
Славчо Атанасов
Борислав Инчев
Дани Каназирева
Йордан Иванов
Друг десен кандидат
Кандидат на БСП
Само обединен опозиционен кандидат
Никой не може да го пребори
Реклама

Всички права запазени ПТВ Тракия. Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде използвана без позволението на автора. Поставянето на линкове към текстови и видеоматериали и снимки от сайта е позволено.


Дизайн, програмиране и хостинг: